• one
 • two
 • three
 • profil

  profil

  LinkupSE është një përpunues profesional metalwork integrimin e projektimit, prodhimit dhe shpërndarjes.
 • shërbim

  shërbim

  Sigurimi i konsumatorëve në qendër dhe i kujdesshëm e shërbimeve
 • certifikatë

  certifikatë

  LinkupSE ka fituar njohje nga palët përkatëse me anë të përpiqet të vazhdueshëm dhe përkrahje nga palët e interesuara.

Rreth nesh

Suzhou inovative Store Equipment Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2005, një prodhues i kualifikuar prej ndeshjeve dyqan, sirtar, tortues, pajisje dyqan dhe më shumë pajisje, të përfshira kryesisht në prodhimin e të gjitha llojet e pajisje dyqan nga çeliku i butë, çelik inox, alumin, MDF, druri, lëndë drusore, akrilik, qelqi etj

Tani inovative SE kemi rritur të jetë një furnizues profesional dhe prodhuese dhe eksportues në Kinë Lindore. Suzhou inovative Store Equipment Co, Ltd, është i specializuar në prodhimin me cilësi të lartë, pajisje të ndryshme dyqan, dhe furnizimin me one-stop zgjidhje pakicë për dyqane, dyqane komoditet, supermarket, supermarket dhe mjedise të ndryshme Merchandising.

WhatsApp Online Chat !