Grid mbrapa sirtar

Përshkrim i shkurtër:

Suzhou inovative Store Equipment Co., Ltd - Prodhim i sistemeve raft për pajisje dyqan (dyqan sirtar, sirtar me pakicë, sirtar ekranit, sirtar magazinimit, depo sirtar) ka filluar në 1989-së. Për shkak të përmirësimit në produkte të cilësisë dhe arritjen e përputhshmërisë me një tjetër sisteme që përdoren raft, prodhimi zgjeruar fuqishëm si në prodhim total dhe sasinë e komponenteve të prodhuara pjesë. Ne jemi të gatshëm që të ju ofrojë një zgjidhje për ndonjë problem në fushën e shopfitti ...


Detail Product

Produkt Tags

Suzhou inovative Store Equipment Co., Ltd - Prodhim i sistemeve raft për pajisje dyqan (dyqan sirtar, sirtar me pakicë, sirtar ekranit, sirtar magazinimit, depo sirtar) ka filluar në 1989-së. Për shkak të përmirësimit në produkte të cilësisë dhe arritjen e përputhshmërisë me një tjetër sisteme që përdoren raft, prodhimi zgjeruar fuqishëm si në prodhim total dhe sasinë e komponenteve të prodhuara pjesë.

Ne jemi të gatshëm që të ju ofrojë një zgjidhje për ndonjë problem në fushën e Shopfitting. Ne mund të ofrojmë të dy produktet tona standarde dhe produktet përmbushjen e kërkesave tuaja specifike.

Çdo gjë do të dorëzohen në formë të përsosur dhe cilësi të lartë.

 

komponente standarde

 • Rrjeti tel sirtar ka mundësi praktikisht të pafundme, përdorin atë si një tregtimin promovimin sirtar për artikuj të veçantë shitje
 • detyrë e rëndë slotted kornizave të rrumbullakta dhe mbështetje bazë e bëra në çelik thyer
 • raft baza e bërë nga thyer 0.8mm çeliku
 • pluhur tërheqës goditja veshja
 • Wire grid mbrapa panel bërë prej teli çeliku me 25 * 50mm rrjet
 • Njësia fund me rafte të rrumbullakëta për të bërë pikëpamjen më të mirë

 

i drejtë H 1210 - 3010mm
mbështetja Base 470mm
raft çeliku W 665mm | 800mm | 1000mm | 1250mm | 1330mmD 470mm
Back panel W 665mm | W 800mm | 1000mm | 1250mm | 1330mmH 400mm
Colors RAL 9001 | RAL 9010 | RAL 7035 | RAL 9006
Load Capa. (kg) 100kgs - - - 150kgs

 

avantazh

 • Easy të ngritur pa mjetet e nevojshme
 • Projektuar për të ruajtur hapësirë ​​depo
 • Njësitë çmime më konkuruese industrisë së
 • Projektuar për të tërhequr vëmendjen dhe për t'u dhënë hapësirë ​​maksimale ekranit

 

më opsion

Përdorni pjesët tona opsionale dhe pajisje për të krijuar një unike pikë-e-blerjes njësive.

grepa PEG | rafte teli slatwall | kuti të lehta | Rafte druri | frame Side | panel pasqyrë Side | Tela kafaz | bar shpatull

 

Ajo që ne mund të ofrojmë:

 • zgjidhje sistemi për çdo lloj të qendrave dyqan
 • fleksibilitet të lartë
 • Thjeshtësi dhe çmim të favorshëm
 • Cilesi e larte
 • Zhvillimin dhe projektimin sipas kërkesave të klientëve

 • Previous:
 • Next:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat !