raftimi specializuara JH-16

Përshkrim i shkurtër:

Suzhou inovative Store Equipment Co., Ltd - Prodhim i sistemeve raft për pajisje dyqan (sirtar supermarket, sirtar integruar të ekranit, dyqan sirtar, sirtar me pakicë, shfaqje sirtar, sirtar magazinimit, depo sirtar) ka filluar në 1989-së. Për shkak të përmirësimit në produkte të cilësisë dhe arritjen e përputhshmërisë me një tjetër sisteme që përdoren raft, prodhimi zgjeruar fuqishëm si në prodhim total dhe sasinë e komponenteve të prodhuara pjesë. Ne jemi të gatshëm që të ju ofrojë ...


Detail Product

Produkt Tags

Suzhou inovative Store Equipment Co., Ltd - Prodhim i sistemeve raft për pajisje dyqan (sirtar supermarket, sirtar integruar të ekranit, dyqan sirtar, sirtar me pakicë, shfaqje sirtar, sirtar magazinimit, depo sirtar) ka filluar në 1989-së. Për shkak të përmirësimit në produkte të cilësisë dhe arritjen e përputhshmërisë me një tjetër sisteme që përdoren raft, prodhimi zgjeruar fuqishëm si në prodhim total dhe sasinë e komponenteve të prodhuara pjesë.

Ne jemi të gatshëm që të ju ofrojë një zgjidhje për ndonjë problem në fushën e Shopfitting. Ne mund të ofrojmë të dy produktet tona standarde dhe produktet përmbushjen e kërkesave tuaja specifike.

Çdo gjë do të dorëzohen në formë të përsosur dhe cilësi të lartë.

 

avantazh

 • Projektuar për të ruajtur depo dhe ekranit hapësirë
 • Njësitë çmime më konkuruese industrisë së
 • Projektuar për të tërhequr vëmendjen dhe për t'u dhënë hapësirë ​​maksimale ekranit

 

më opsion

Përdorni pjesët tona opsionale dhe pajisje për të krijuar një unike pikë-e-blerjes njësive.

grepa PEG | kuti të lehta | Paneli Side

 

Ajo që ne mund të ofrojmë:

 • zgjidhje sistemi për çdo lloj të qendrave dyqan
 • fleksibilitet të lartë
 • Thjeshtësi dhe çmim të favorshëm
 • Cilesi e larte
 • Zhvillimin dhe projektimin sipas kërkesave të klientëve

 • Previous:
 • Next:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat !